27 Ağustos 2013 Salı

Kombi ve kombi fiyatlarını kombialalim.com dan alın.

Merhabalar,
Bu yazımızda sizlere kaliteli kombi hizmeti sunan web sitesi hakkında bilgiler aktaracağım.
Kombi iş yerinizin ya da evinizin (konutunuzun) sıcak su ve ısınma gereksinimini karşılayan bir cihazdır. Bu cihaza Kombi adı verilir. Kombi her bireyin ihtiyacı olmuştur. Kombi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz yüzlerce firma yüzlerce web sayfası vardır. Bunlar arasında en kaliteli hizmet veren firma kombialalim.com olmuştur. Bizim önerimiz bu şekildedir.
Kaliteli ucuz kombi arayışlarınıza son veren kombialalim.com ile yoğuşmalı kombi satın alabilir bu ürününüzü en kısa sürede teslim alabilirsiniz. Sizde kombici arayışındaysanız doğru adres kombialalim.com web sitesidir.
Sizleri de web sitemize bekliyoruz.

AYDIN ISI DOĞALGAZ MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
1986 Yılında İstanbul ’ un Avcılar ilçesin ’ de AVNİ AYDIN tarafından kurulan AYDIN ISI DOĞALGAZ MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ çalışma hayatına dairelerde ve inşaatlar da su tesisatı, pimaş tesisatı ve kömürlü kazan ile ısınan kalorifer tesisatlarının uygulanması ile ilgili projelere başarı ile yapmıştır. Zaman içerisin de ısıtma sektörün de ısıtma ile ilgi değişimlere ayak uydurmuştur.

1991 yılının başlarında İstanbul ’a doğalgazın gelmesi ile ana gaz dağıtım şirketi olan İGDAŞ ‘ a gerekli başvurular yapılarak İGDAŞ YETKİLİ FİRMA belgesini 31- 08-1991 yılın da almıştır.FİRMA NO: F 943

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder