27 Ağustos 2013 Salı

Isınmanın Adresi kombialalim.com


Ülkemizde her geçen gün kullanımı yaygınlaşan doğal gaz ısıtma ve sıcak su ihtiyacında hem hayatımıza kolaylık sağlıyor hemde hava kirliliğinin önüne geçiyor. Doğal gaz kullanımında kombi seçimi yapmak çok önemlidir. Alacağınız kombi ne kadar güvenli ve alırken nelere dikkat edilmeli ?
1986 yılından bu yana AYDIN ISI  DOĞALGAZ MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ adı altında hizmet verenkombialalim.com ısıtma sektöründe tecrübe sağlayarak 1991 yılının başlarında İstanbul’a doğal gazın gelmesi ile birlikte ana gaz dağıtım şirketi İGDAŞ’a gerekli başvurularını yaparak İGDAŞ YETKİLİ FİRMA belgesini 31- 08-1991 yılın da almıştır. FİRMA NO 943
Yetki belgesini almasının ardından bir çok projeye imza atan kombialalim.com BOSCH, VİESSMANN, ECA gibi önde gelen firmalarla yaptığı bayilik anlaşmalarıyla birlikte ileri teknolojiye sahip kombi, radyatör ve yardımcı malzemeleri, güvenilir ve güçlü mali yapısı sayesinde çok uygun koşullarda tüketiciyle buluşturmuştur.
kombialalim.com’da satış öncesinde Ücretsiz Keşif, Kombi Hakkında, Almadan Önce Nelere Dikkat Edileceği ve 50 Soruda Kombi Hakkında Bilmek İstedikleriniz bölümleri ile doğru seçim yapmanız konusunda sizlere yardımcı oluyor.
kombialalım.com’da Kampanyalı Ürünler sayesinde uygun fiyatta ürün bulmanız mümkündür. Siteden vereceğiniz siparişler hızlı ve güvenilir alışveriş ile çok kısa bir sürede kargo ile adresinize faturası ile gönderilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder