6 Ağustos 2013 Salı

Dogalgazcim.net Sitemiz Açılmıştır


dogalgazcim.net Sektörde kalıcı olmak adına sağlam temeller atarak büyümeyi kendisine hedef seçen firmamız ilk önce müşteri memnuiyetini göz önüne alarak her işinde başarıyı hedeflemek ve siz müşterilerimize en iyi hizmet etmek için her zaman  sizinle olacaktır
  • Her bütçeye ve her keseye uygun taksitlerle  doğalgazkonforuna ulaşma imkanı sağlıyor. Aylık 150TL ve 20 TL  taksitle doğalgaz tesisatı yaptırmak için firmamıza başvurabilirsiniz.
AYDIN ISI DOĞALGAZ her bütçeye ve her keseye uygun taksitlerle  doğalgazkonforuna ulaşma imkanı sağlıyor. Aylık 150TL ve 200 TL  taksitle doğal gaztesisatı yaptırmak için firmamıza başvurabilirsiniz.
Yetki belgesi alındıktan sonra günümüze kadar çeşitli projelere imza atmıştır. Bunlar Daire içi doğalgaz tesisatları, bina ana kolon tesisatları, sanayi tipi doğalgaz tesisatları, pastaneler, fırınlar, yemek üretim tesisleri ve lokantalar olmak üzere sayısız projelere imza atmıştır. BOSCH.VİESSMANN,ECA gibi firmalarla yaptığı bayilik anlaşmalarıyla ileri teknolojiye sahip kombi, radyatör ve yardımcı malzemeleri, güvenilir ve güçlü mali yapısı sayesinde çok uygun koşullarda tüketiciyle buluşturmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder