12 Ağustos 2013 Pazartesi

Bosch, Isı Sistemlerini Isısan Çatısı Altında Topluyor

ISTANBUL – Isıtma sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Bosch kombi cihazlarının satış pazarlama ve servis faaliyetlerini, 01 Ocak 2009 tarihi itibariyle, yine bir Bosch Grubu şirketi olan Isısan Isıtma ve Klima Sanayi A.Ş. devralıyor. Bosch kombi ürünleri bugüne kadar BSH Ev Aletleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından pazara sunuluyordu. Türkiye’deki Bosch Grubu içinde yaşanan bu bayrak teslimi ile birlikte, mevcut hizmet ve kalite anlayışı korunarak, ısıtma sektöründe edinilen güçlü konumun sürdürülmesi hedefleniyor.  

Türkiye’de ısıtma sektörünün önde gelen markalarından Bosch, ısıtma alanındaki faaliyetlerini tek bir çatı altında topluyor. 51 ilde 250 bayi ile pazarın %10’una sahip Bosch marka kombi cihazlarının satış ve pazarlama faaliyetleri ile servis hizmetleri, 1 Ocak 2009 tarihi itibarı ile BSH Ev Aletleri’nden, Isısan’a geçiyor. Bu yeni yapılanma Türkiye’deki Bosch Grubu’nun hizmet kalitesinde çıtayı daha da yükseğe koymayı ve pazardaki güçlü konumunu korumayı amaçlıyor. Isısan, mevcut yüksek hizmet kalitesini, mühendislik birikimini Bosch’un teknolojik altyapısı ile birleştirerek sektördeki konumunu daha da güçlendirecek.Daha önce bu cihazların satışını gerçekleştiren Bosch bayileri de, bundan böyle Isısan’a bağlı olarak mevcut faaliyetlerine devam edecekler. Gerçekleştirilen bayi toplantısında konuşan Bosch Termoteknik Genel Müdürü ve Isısan Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Roger Meinert “ Bu bir değişim değil, bugün burada başarıyı kutluyoruz”dedi.
Isısan, devraldığı bu bayrağı, yüksek kalite anlayışını ve Bosch standartlarını koruyarak, tüm bayi ağı ve servis merkezleri ile en iyi şekilde taşımayı hedefliyor.
Isısan halen Buderus ve Daikin’in yanı sıra; Goodman, Amana, Elicent Dynair, Maxitrol, Reflex, ITM, Highlife, Dreizler, Elco ve Spirotech firmalarının Türkiye, Orta Doğu ve Orta Asya Türk Cumhuriyetlerindeki genel distribütörlüğünü ve servis hizmetlerini yürütüyor.
Bosch Termoteknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında
Bosch Termoteknik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1992 yılından bu yana, Manisa’da bulunan 109 bin m² toplam alana sahip fabrikasında, hem sıcak su hem de ısınma ihtiyacını karşılayan gazlı kombi cihazları, gazlı şofbenler ve komponentler üretmektedir. Bosch Termoteknik’in önümüzdeki senelerdeki stratejik hedefleri arasında, yoğuşmalı teknoloji, güneş enerjisi ile çalışan ürünler gibi enerji tasarrufu sağlayan teknolojilere odaklanmak yer alıyor. Üretiminin %80’ini, Avrupa’ ya ve dünyanın geri kalan ülkelerine ihraç eden Bosch Termoteknik; Avrupa’nın yanı sıra Azerbaycan, Ürdün, İsrail, Gürcistan ve İran’a da ihracat gerçekleştiriyor.
Isısan Isıtma ve Klima Sanayi A.Ş. Hakkında
1975 yılında kurulan Isısan; 1989 yılından bu yana Buderus markalı yüksek kaliteli ürünlerin pazarlama, dağıtım ve servisini gerçekleştiriyor. Aralık 2006 yılından bu yana da klima devi Daikin’in Türkiye’deki yetkili distribütörü olan şirket; 30 Ocak 2007 tarihinden itibaren de Bosch Grubu’nun Termoteknoloji (Isıtma Teknolojileri) iş kolunun Türkiye’deki temsilcilerinden biri olmuştur. Ülke çapında 400’den fazla bayi ve 350 adet satış sonrası servisi ile ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet göstermektedir.

1 yorum:

  1. Bosch kombi fiyatları sunan www.spotkombi.com.En iyi ve ucuz kombiler için,her zaman doğru adrestir.Doğalgaz tesisatları ve aynı zamanda kombi montaj hizmeti de vermektedir.En ucuz kombi fiyatları spotkombi.com da.Eca kombiler,Bosch Kombiler ve Demirdöküm kombilerde en ucuz kombi fiyatları ile spotkombi.com dan anında sipariş verebilirsiniz.

    YanıtlaSil